Najnovije

Servisi Ram

Mladi, ambiciozni i stručni ljudi udružili su se pod jedinstvenim nazivom RAM. Pružamo usluge savjetovanja, edukacije, prodaje, servisa i popravaka računala kao i sve periferne opreme. Naši poduži spisak višegodišnjih klijenata su nam dokaz naše uspješnosti. Specijalizirani za hardware vršimo popravak matičnih ploča, grafičkih kartica prijenosnika. Nudimo povoljne ugovore o održavanju koji su prilagođeni našim klijentima sa 24 satnom podrškom. Vršimo prodaju sve informatičke opreme po najpovoljnijim cijenama.
Servisi Ram
Servisi Ram
#sprijecitianelijeciti #stopnasilju #itservices Bolje spriječiti nego liječiti! Dofuraj ga prije nego li otkriješ svoju mračnu stranu.
Servisi Ram
Servisi Ram
CISCO opet na meti
Servisi Ram
Servisi Ram
wuuuut???
Servisi Ram
Servisi Ram
Čuvajte svoje iPhone
Servisi Ram
Servisi Ram
Najčešća usluga na koju se klijenti odlučuju, a da dolazak u servis nije uvjetovan kvarom, je zamjena HDD-a sa SSD diskom.
ZAŠTO?
Kad se nalazimo pred odlukom što napraviti s računalom starim 5 godina, koje postalo malo presporo, postoji naravno nekoliko opcija. Ne raditi ništa, kupiti novo ili ugraditi SSD disk! RAČUNALO koji u principu dobro radi, ekran mu je pristojne rezolucije, procesor relativno u rangu sa srednjim razredom današnjih čipova, daleko je od toga da ga treba baciti.

Već je neko vrijeme poznato da je jedna od najboljih stvari koje korisnik može napraviti za svoje računalo – zamjena klasičnog mehaničkog tvrdog diska s modernim “solid state” diskom. Dakle, disk u čvrstom stanju odnosno podaci se pohranjuju na čipove/silicij koji se, za razliku od klasičnog, ne rotiraju.

Tehnologija SSD-a je superiornija mehaničkog tvrdom disku u dva najvažnija segmenta – brzini pisanja i čitanja podataka te trajanju zapisanih podataka (današnje su procjene na čak 200 godina!). No, klasički mehanički diskovi ih i dalje “šišaju” po kapacitetu i cijeni po GB.
Svoj “stari” HDD možete staviti u ladicu pa od njega napraviti vanjski prijenosni disk za dodatni storage ili pak ugraditi umjesto optičkog diska (CD/DVD-a).
Ugradnja SSD-a nikad nije promašena investicija jer ga uvijek možete premjestiti u drugo stolno računalo ili laptop.
Uz ugradnju diska možemo klonirati Vaš sustav i podatke tako da nećete primjetiti druge promjene osim veće brzine rada.
Cijena ovisi o kapacitetu diska, najtraženije opcije su : *Kloniranje podataka , SSD 240GB + ladica za stari disk (da bude prijenosni) = 672,50 kn
* Kloniranje podataka, SSD 240 GB + čišćenje od prašine = 750,00 kn
Bez svog prijenosnika ste jedan dan, u slučaju komplikacija (rijetkost) 2 dana.

Pišite nam za detalje ili zovite na 098 9706887, 098 33 007, 091 5619830 i dogovore kako bi servis bio što brži.
Servisi Ram